Clephar Dermatocosmetica

Het geheim van een stralende huid, elke dag weer

Iedere dag wordt onze huid blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf.
Hierdoor verliest de huid haar glans en voelt het trekkerig aan. Ook zal het gaan zorgen voor huidproblemen als rimpels, verslappingen en ontsierlijke vlekjes...

Heeft u hier ook last van? Dan bent u niet de enige.

Uit onderzoek is gebleken dat 9 op de 10 vrouwen hun huid niet goed verzorgt. Zij reinigen alleen met water en zeep en smeren met de verkeerde verzorgingsproducten. Dit resulteert in onnodig vroegtijdige huidveroudering.

Op het gebied van huidverzorging laten veel mensen zich verkeerd adviseren. Veelal kopen ze hun verzorgingsproducten bij de drogist of parfumerie.

Het probleem met deze producten is dat de werkstoffen laag geconcentreerd zijn. Daarnaast geldt voor alle cosmetica producten dat ze vaak toevoegingen als parabenen, minerale oliën en andere schadelijke stoffen bevatten. Deze stoffen sluiten de huid af, waardoor de producten nauwelijks of zelfs geen effect hebben op de huid.

Het gevolg is dat uw gezicht onvoldoende gevoed en beschermd is en u onnodig veel geld uitgeeft aan gezichtsverzorging

Clephar Dermatocosmetica

In 2015 zijn wij bij Touch of Beauty overgestapt van een regulier cosmetisch merk, naar de dermatocosmetische producten van Clephar.

De term Dermatocosmetica is de officiële benaming voor cosmetische producten die een stap verder gaan dan enkel hydrateren & verzorgen. Terwijl reguliere cosmetica in hoofdzaak de buitenste huidlagen voeden, gaat Clephar Dermatocosmetica verder en dieper.  

In tegenstelling tot vele merken ontstond Clephar niet als resultaat van een commercieel initiatief, maar uit een passie om mensen te helpen. Clephar gelooft in de combinatie van natuur en wetenschap om het huidverouderingsproces tegen te gaan.

Alle innovatieve werkstoffen uit de fyto & biotechnologie, waarvan ze weten dat ze de huid verbeteren en optimaliseren, worden in de hoogst mogelijke dosis aangewend. Deze werkstoffen respecteren de natuurlijke functies van de huid, waardoor het risico op allergieën geminimaliseerd wordt.

Vanuit het laboratorium in België werkt Clephar nauw samen met dermatologen en cosmetologen. Zo zijn ze gespecialiseerd in het produceren van huidverbeteringsproducten van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Dit alles leidt tot een bewezen resultaat! Clephar is erop gericht om huidproblemen snel & effectief op te lossen en een gezonde huid verder te verbeteren.

Clephar wordt uitsluitend geadviseerd en verkocht door professionals als dermatologen, huidtherapeuten en geselecteerde schoonheidsspecialisten. 

RJ make-up

Clephar Dermatocosmetica

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties en nieuws.

Naam
E-mailadres

Huidverbetering

Huidproblemen