Informatie cosmetica verslaving

Belangrijk om te weten: 'COSMETICA' VERSLAVING.
In veel cosmetica producten worden stoffen zoals Parafine Liquidim , Siliconen en Minerale Oliën gebruikt als ‘vetten’. Door deze goedkope stoffen raken de poriën ontregeld of zelfs afgesloten, ook maakt de huid zelf geen nieuwe huidvetten meer aan. Zodra een consument met het gebruik van deze ingrediënten stopt, kan de huid droog, schraal en onprettig gaan aanvoelen. Men grijpt dan vaak snel terug naar de oude producten, want toen had men nergens last van, zo ontstaat de cosmeticaverslaving. Ook zal de huid, bij het starten van het gebruik van dermatocosmetica, de parabenen van de gewone cosmetica willen opruimen. Dit kan zich uiten in onzuiverheden. De huid moet minstens een maand herstellen van deze (jarenlange) cosmeticaverslaving. Wanneer de huid bijgekomen is van de niet huideigen ingrediënten, is de huid er klaar voor om bij de huidconditie passende ingrediënten op te nemen via transportsystemen. Hier start voor de huid een compleet nieuw gevoel die hoort bij dermatocosmetische producten. Na gewenning aan dermatocosmetica zal de huid gevoed, beschermd en gestimuleerd zijn en wordt de zelfherstellende werking van de huid met een juist geformuleerd en passend product gecombineerd!


Clephar Dermatocosmetica.
De producten van Clephar zijn gebaseerd op wetenschappelijke kennis en hebben een farmaceutische achtergrond. Vrijwel alle producten zijn hypo-allergeen, dat wil zeggen, geschikt voor de meest gevoelige huid! De zuiverste vorm van ingrediënten worden in onze producten gebruikt, zonder verdere toevoegingen. Met optimale UV-beschermers, UV-A 90% en een standaard beschermingsfactor 15.
 
100% Vrij van:
• Minerale oliën
• Parabenen
• Dierlijke werkstoffen
• Propyleen glycerol
 
 
Dermatocosmetica kunt u beter niet in combinatie met huidverzorgende cosmetica gebruiken omdat deze de huid afsluiten en dus de stoffen van de dermatocosmetica die door middel van transportsystemen worden opgenomen niet volledig door de huid kunnen worden opgenomen. Dit is dus zonde van de producten. 
Informatie cosmetica verslaving

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties en nieuws.

Naam
E-mailadres

Huidverbetering

Huidproblemen