Bindweefselmassage

Vanaf ons 25e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van huidveroudering te vertonen, wat in de loop van de daarop volgende jaren steeds meer toeneemt. Door veroudering worden alle functies van de huid, het metabolisme, geleidelijk aan vertraagd.

Huidveroudering:
• Verlies aan elasticiteit
   = verminderd vermogen om na oprekking de originele staat terug in te nemen
• Verandering van structuur en textuur van de huid
   = verdikking of verdunning
• Optreden van zichtbare afwijkingen in het huidoppervlak
   = rimpels, gesprongen adertjes, pigmentvekken etc…
• De huid is steeds minder in staat om bacteriën buiten het lichaam te houden en vitamine D aan te maken

Het is niet perse veroudering van de huid dat maakt dat wij er ouder uit gaan zien. De grootste verandering vindt namelijk plaats onder de huid.

Bij het ouder worden krimpt de botmassa, ook die van het gelaat. Tegelijkertijd verliest het gezicht onderhuids vet en spiermassa. Vermindering van bot-, vet- en spiermassa leidt tot meer ingevallen en afgezakte gezichtscontouren die het gezicht ouder maken.

Wilt u de tekenen van huidveroudering tegengaan en uw huid zichtbaar verjongen?
Kies dan voor de Natural Facelifting technieken van Touch of Beauty!


Wij bieden een behandelconcept op basis van massagetechnieken. Een manuele behandeling ter verbetering en verjonging van het gelaat, hals en decolleté. Tijdens de behandeling maken wij gebruik van de volgende technieken:

Collagen Booster: ‘Anti-Wrinkle Treatment’
Een krachtige bindweefsel techniek die door zijn intensiteit extra activiteit in de onderste huidlaag brengt. Hier zien wij onmiddellijk resultaat: de rimpels vervagen en de huid verstrakt.
Tone Booster: ‘Beauty for one day Treatment’
Door krachtige massagegrepen verhoogt de spiertonus van het gelaat. De huid, die vast zit aan onze gelaatsspieren, reageert daarop uitermate goed: gelaatscontouren verstevigen en worden gelift. Oogcontouren openen met als resultaat een onmiddellijke frisheid in het gelaat!

Door het direct zichtbare resultaat een ideale behandeling voor speciale gelegenheden!
In kuurverband zult u een natuurlijke facelift gaan bereiken:

• Liftend & openend effect in het gelaat
• Frisse vitaliteit
• Opening van de oogcontouren
• Bestrijding van rimpels in het gelaat
• Verhoging van de elasticiteit
• Verhoging van de bloedcirculatie

Resultaat behalen en behouden? Start met SCULP!
De resultaten uit de behandelingen in de salon kunt u zelf thuis ondersteunen met SCULP!
Een self-treatment voor het gelaat, hals en decolleté.  Een massage- en oefentechniek die u met de vingers en handpalmen gemakkelijk bij uzelf toe kan passen.

Doordat de bloedcirculatie onderhuids gestimuleerd wordt zullen de actieve werkstoffen van uw producten nog beter door de huid worden opgenomen. De gelaatsspieren worden getraind, waardoor oogleden gelift worden, rimpels vervagen en gelaatscontouren verstrakken.

GRATIS SCULP-WORKSHOP
Wij leren u de SCULP-technieken in een driedelige workshop. Start u een bindweefselkuur? Dan zijn de SCULP-workshops twv €150,- in de kuur GRATIS!

Wilt u weten of u geschikt bent voor onze bindweefselbehandelingen? Kom dan langs voor een uitgebreid intakegesprek en ervaar wat deze behandelingen voor uw huid kunnen doen!