Couperose rosacea en rode huid

De opperhuid van het gezicht bevat veel zeer kleine bloedvaatjes, die onder normale omstandigheden gesloten zijn. Bij temperatuursverandering, inspanningen en stress kunnen deze vaatjes uitzetten, waardoor een rode gelaatskleur ontstaat.

Heeft u ook last van:
• een rode, geïrriteerde huid
• adertjes die zichtbaar zijn
• het lijkt alsof u constant bloost

Stelt u zich voor dat dit ook anders kan!
U kunt voor de juiste zorg voor uw huid kiezen. Een geïrriteerde huid met roodheden vraagt namelijk om speciale verzorging. Weet u zelf niet goed wat u moet doen? Laat ons dan naar uw huid kijken. Als u blijvend uw huid wilt kalmeren, gaan wij met de juiste behandeling en producten hiervoor zorgen.

Stop met het gebruik van verkeerde producten
Geïrriteerde huiden met roodheden, rosacea of couperose moeten voorzichtig  worden behandeld. Hier gaat het dan ook vaak mis, doordat veel mensen producten gebruiken waar schadelijke stoffen voor de huid in zitten, die de natuurlijke beschermlaag van de huid aantasten. Hierdoor wordt uw huid nog gevoeliger voor invloeden van buitenaf en het probleem alleen maar erger.

Wij kunnen u helpen
Niet elke huid is hetzelfde, daarom kijken wij bij Touch of Beauty naar de gehele huid en passen hier een persoonlijke advies op toe. Daarbij werken wij met de producten van Clephar Dermatocosmetica

Deze producten zorgen ervoor dat de natuurlijke beschermingsfilm, onze hydrolipidelaag maximaal beschermd blijft.
Dit is belangrijk om reacties zoals roodheden, rosacea en couperose te herstellen.

Sterke punten van de behandelingen en producten van Clephar zijn intensief hydraterende en verzachtende werkstoffen om de huid te beschermen, versterken en te kalmeren en bij rosacea de bacterie verwerking te normaliseren.

Ter ondersteuning van het Clephar productgamma zetten wij ook ons IPL apparaat vaak in bij klanten met couperose, om zo sneller en effectief de adertjes te vernauwen. 

Dus wilt u:

  • een rustige, gekalmeerde huid
  • zichtbaar minder couperose
  • een egale uitstraling
  • blijvend resultaat


Laat ons uw huid eens bekijken tijdens een kennismaking en zie wat wij voor u kunnen doen.

Het behandelprogramma couperose wordt veelal vergoed door uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw verzekering  naar de polisvoorwaarden. Vraag ons naar de mogelijkheden.