Droge huid en eczeem

Veel mensen kennen het wel, dat trekkerige gevoel van de huid na het douchen. Bij sommige mensen gaat dit probleem nog net even wat verder. De huid kan bijvoorbeeld dof of ruw aanvoelen. Er kunnen zelfs plaatselijk of algeheel schilfers aanwezig zijn en jeuk en irritaties kunnen opspelen.

Heeft u last van:

  • een trekkerige huid
  • een doffe, ruwe huid
  • schilfers
  • eczeem
  • jeuk en/of irritaties

 
Komen deze kenmerken u bekend voor?
Het probleem speelt zich vaak dieper in de huid af, waardoor er ook dieper in de huid moet worden gekeken. Hiervoor kunt u bij ons terecht voor een huidanalyse. Op basis van de analyse kunnen wij een plan opstellen om de huid weer zacht, gehydrateert en stralend te maken!
 
Cosmetica verslaving
Om het droge gevoel tegen te gaan wordt er vaak gegrepen naar vette crèmes. Helaas worden er in cosmetische producten goedkope stoffen verwerkt om een crème vet te maken en de houdbaarheid van het product te verhogen. Een groot nadeel van deze stoffen is dat ze de natuurlijke oliën en huidvetten oplossen en dat de huid zelf geen huidvetten meer aanmaakt.

Bij eczeem worden er middelen ingezet om ‘snel’ van de jeuk en roodheid af te komen. Deze middelen maken de huid vaak dun en tasten de natuurlijke beschermingslaag van onze huid aan, waardoor het vocht in de huid sneller verdampt en dus ontsnapt.

Het gevolg is dat zonder de aanmaak van huidvetten en het ontsnappen van vocht uit de huid, de huid alleen maar droger wordt. De cosmetische crèmes voelen comfortabel, maar bij het stoppen van het gebruik van deze ingrediënten voelt de huid alleen maar droger, schraler en onprettiger aan en wordt er vaak teruggegrepen naar het oude product. Zo ontstaat een ‘cosmetica verslaving’.
 
Wij kunnen u helpen
De basis voor een gezonde huid is hydratatie, zeker bij de al droge en eczeem huiden. Bij een goed gehydrateerde huid krijgt eczeem namelijk minder kans. Wij werken met de producten van Clephar Dermatocosmetica, waarvan alle producten voorzien zijn van een hoge dosis hydraterende werkstoffen.

Door de pharmaceutische kennis zijn er bij Clephar structuren ontwikkeld die in de producten worden verwerkt, die een beschermende functie hebben en zorgen voor herstel en regeneratie van de beschadigde huid. Deze structuur geeft ook de mogelijkheid een type product te maken dat rijk tot zeer rijk aanvoelt, zonder gebruik te moeten maken van oliën die slecht zijn voor de huid.
 
Dus wilt u:

  • een stralende, zachte huid
  • zonder schilfers, jeuk of irritaties


Maak nu een afspraak voor een Kennismakingsbehandeling