Handverzorging, Manicure en Shellac

Naast het gezicht zijn ook de handen veel in het zicht en dus een belangrijk visitekaartje. Daarom is het fijn als deze er goed verzorgd uitzien..
 
Heeft u last van:

- nagels die steeds inscheuren
- nagels die niet willen groeien
- nagels die witte plekjes vertonen
- haakjes en velletjes langs de nagels
- droge, ruwe handen
- pigmentvlekjes op de handen
 
Dit kan ook anders
Bij Touch of Beauty kunnen wij helpen uw handen weer zacht en verzorgd te maken en daarbij de nagels weer stevig te laten zijn!
 
Geen nepnagels meer
Als iemand last heeft van ‘lelijke’ nagels, wordt er vaak gekozen om daar kunstnagels overheen te laten zetten. Deze kunstnagels worden met hardnekkige lijm op de nagels geplaatst. Vervolgens zijn we de kunstnagels weer zat of het kost te veel om ze bij te laten werken, maar de eigen nagels zijn door de lijm aangetast waardoor deze in een nog slechtere conditie zijn dan ze voorheen waren!
 
Ook hebben veel mensen last van droge handen. Dit kan bijvoorbeeld komen door te veel met de handen in het water/sop te zitten en komt vaak voor in de winterperiode. Er wordt dan gegrepen naar goedkope handcrèmes die bij de drogisterij te koop zijn. Deze crèmes dringen niet diep genoeg de huid binnen waardoor zij geen langdurige hydratatie bieden. Het gevolg is dat er meerdere keren per dag gesmeerd moet worden om zachte handen te behouden.
 
Wij kunnen u helpen
Naast de gezichtsbehandelingen bieden wij ook manicure’s aan, waarbij wij de huid en de nagels respecteren door geen agressieve producten te gebruiken maar juist producten die de conditie van de handen en nagels langdurig gaan verbeteren.
 
Geef uw handen in de winterperiode eens een lekkere boost of laat uw nagels lakken met de CND Shellac, waarmee u de hele vakantie plezier heeft van uw mooi gelakte nagels. Deze lak houd namelijk 2 weken! 


Voor het verzorgen van de handen kunt u kiezen uit de volgende opties:

Basis mini manicure 
Knippen/vijlen van de nagels, verwijderen van velletjes en verzorgen met crème.
Basis uitgebreide manicure 
Hetzelfde als bij de Basis mini manicure maar dan voor handen die meer zorg vragen en met ruimte voor het lakken van de nagels.
Luxe manicure Clephar handtreatment 
Basis mini manicure met uitgebreide verzorging van de handen: scrub, massage en masker om de huid intens te voeden en hydrateren.

Shellac manicure nieuwe opzet 
Basis mini manicure en het lakken van de nagels met de CND Shellac: lak die 2 weken netjes blijft zitten zonder te beschadigen.
Shellac vernieuwen + mini manicure 
Het verwijderen van de Shellac met opnieuw Basis mini manicure en het opnieuw lakken van de nagels(binnen 3 weken anders nieuwe opzet)
Shellac verwijderen + mini manicure 
Het verwijderen van de Shellac en een Basis mini manicure.

Shellac verwijderen 

Shellac french manicure 

Manicure tijdens gezichtsbehandeling 
Basis mini manicure tijdens de gezichtsbehandeling, eventueel met lakken.
Clephar handtreatment tijdens gezichtsbehandeling 
Uitgebreide verzorging van de handen tijdens de gezichtsbehandeling: Scrub, massage en masker om de huid intens te voeden en hydrateren.

Kijk in onze prijslijst voor een overzicht van de prijzen en boek vervolgens een manicure afspraak in ons online reserveringssysteem!