Peelings en Microdermabrasie

Onze huid komt in aanraking met allerlei invloeden van buitenaf, die er samen voor zorgen dat onze huid niet meer straalt. Veel mensen zullen dit herkennen aan:

• een doffe, vale huid
• gestresseerde, vermoeide huid
• verhoornde huid
• grote poriën
• littekens
• pigmentstoornissen
• fijne lijntjes
 
Herkent u dit?
In dat geval is het fijn om de huid weer in een ‘nieuw jasje’ te steken. Kom bij ons langs voor een huidanalyse, dan kijken wij samen of uw huid geschikt is voor deze behandelingen en gaan we de huid weer laten stralen!
 
Agressieve behandelingen
Er zijn verschillende factoren zoals stress, voeding en invloeden van buitenaf die de huidconditie kunnen aantasten. Door vele schoonheidssalons worden er behandelingen met peelings en microdermabrasie aangeboden om de huid weer te vernieuwen. Hierbij wordt er ook wel eens gebruik gemaakt van apparatuur.

Deze behandelingen zijn vaak agressief en tasten de huid op een verkeerde manier aan. Na zo’n behandeling is de huid dan ook vaak rood of gezwollen. Ook kunnen er complicaties aan de behandeling verbonden zijn, namelijk het ontstaan van een infectie of littekenvorming.

Ook wordt bij het gebruik van intensieve peelings, fruitzuren en microdermabrasie de natuurlijke beschermlaag van de huid aangetast. Dit zorgt ervoor dat vocht eerder kan ontsnappen, het huidoppervlak onregelmatig wordt en vrije radicalen de huid makkelijk binnen kunnen komen en dus schade aan de cellen in de huid kunnen richten.

Als de cellen in de huid beschadigen kunnen er rimpels, verslappingen, pigmentvlekken etc… maar ook huidkanker ontstaan!
 
Het gevolg is dat uw huid er juist op achteruit gaat en u dus bezig blijft met het zoeken naar een oplossing om de huidconditie te verbeteren en hier onnodig geld aan besteed.
 
Wij kunnen u helpen
Bij Touch of Beauty bieden wij zeer intensieve, maar geen agressieve behandelingen op het gebied van peelings en microdermabrasie. Met het productgamma van Clephar Dermatocosmetica voeren wij de behandelingen manueel uit en komt er geen apparatuur bij kijken. De huid ziet er na de behandeling kalm uit, maar met verbluffende resultaten.

Met de juiste nazorg richten wij ons altijd op het herstel van de beschermlaag van de huid. Dit is erg belangrijk om het mooie resultaat te behouden en de huid te beschermen tegen zonneschade!
 
AHA GLYCOLIC TREATMENT
Een veelzijdige behandeling. Exfoliatie voor een gladdere huidstructuur plus huidvernieuwend en gericht op het herstel van de vochtbalans. Voor een huid met oneffenheden, pigmentvlekken, littekens, hyperkeratinisatie…

CRYSTAL-X MICRO-DERMABRASION TECHNOLOGY
Een behandeling waarbij de huid krachtig, maar zeer gecontroleerd gespeeld wordt. Een uitzonderlijke behandeling tegen huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels, vergrote poriën, doffe of onzuivere huid, pigmentatie en huidonregelmatigheden zoals acnélittekens.
 
In combinatie met de bijpassende verzorging voor thuis kunnen wij:

• de huid weer energie geven
• schade door vrij radicalen vermijden
• pigmentstoornissen verminderen
• een ongelijk huidprofiel egaliseren
• de elasticiteit versterken
• het vochtgehalte verbeteren
 
Wilt u dat de huid weer glad, fris, opgelicht en stralend wordt? Reserveer dan een Kennismakingsbehandeling!