Permanente make-up

Heeft u ook geen zin meer om uw tijd te verdoen?
Iedere dag eerder uit bed omdat er nog wenkbrauwen getekend moeten worden..
De eyeliner aan het ene oog perfect, maar aan het andere oog helemaal scheef..
Om de 4 weken naar de schoonheidsspecialist omdat het verf alweer is vervaagt..

Dit is voor vele herkenbaar. Veel vrouwen hebben het probleem van weinig, lichte of dunne haargroei bij de wenkbrauwen. Om het gelaat meer te laten spreken worden de wenkbrauwen daarom getekend of geverfd.

Veelgemaakte fouten
Omdat er voor het tekenen van de wenkbrauwen en eyeliner een brede keuze aan producten op de markt is, is het lastig om de juiste keuze te maken. Het gevolg hiervan is dat de wenkbrauwen soms veel te donker worden ingekleurd, dat je duidelijk ziet dat deze getekend zijn of dat het product heel lastig aan te brengen is. Als u het product daardoor niet meer gebruikt is dat zonde van uw geld..

Wij hebben de oplossing!
Suzan Mulder, de eigenaresse van Touch of Beauty, is gespecialiseerd in het zetten van Permanente make-up.
Met een ultra dunne naald wordt er een huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de dermale laag van de huid aangebracht.

Bij het intake gesprek zal zij luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Daarna bespreken jullie hoe de permanente make-up wordt aangebracht. Vervolgens gaat Suzan nauwkeurig en vakkundig te werk met betrouwbaar apparatuur.

Als Permanente Make-Up specialist bied Suzan de mogelijkheid om subtiel te corrigeren, waardoor de natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd. Het doel van deze procedure is het verbeteren van het uiterlijk en uw zelfbeeld. Zodat u er op ieder moment van de dag mooi uitziet!

Voor wie is Permanente Make-Up geschikt?
Om praktische redenen kan permanente make-up vaak de enige oplossing zijn, bijvoorbeeld wanneer:

• De wenkbrauwen erg dun zijn
• De wenkbrauwen geen mooie vorm hebben
• U contactlenzen draagt en last heeft van gevoelige ogen
• U allergisch bent voor cosmetica
• U trillende handen heeft of het lastig vindt om make-up aan te brengen
• U veel zwemt, sport of transpireert

Waar houd u rekening mee? 
Permanente Make-up kan door celvernieuwing en invloeden van buitenaf in intensiteit afnemen. Wij raden dan ook aan om eens in de zoveel tijd terug te komen voor  om het te laten bijwerken. Wanneer iemand terugkomt voor het bijwerken verschilt per persoon. Dit kan na 1 jaar of meerdere jaren zijn.

 
Dus wilt u:
• Weer stralen met zichtbare wenkbrauwen
• Een mooie, strakke eyeliner
• Dagelijks tijd besparen
• Geen make-up meer die uitloopt

 
Bel ons op 071 - 542 53 50 of mail ons op info@touch-of-beauty.info voor meer informatie en voor het maken van een afspraak.