Rimpels en huidveroudering

ERVAAR OOK HOE EEN STRALENDE EN GEZONDE HUID KAN ZIJN!

Het proces van huidveroudering begint al als we een jaar of 25 zijn. De tekenen van dit proces zijn bij de één eerder zichtbaar dan bij de ander, maar vroeg of laat gaan we het allemaal merken…
 
Ziet u zelf de tekenen van huidveroudering?

  • rimpels of fijne lijntjes
  • verslapte huid die zijn spankracht verliest

 
Dit hoeft niet zo te zijn!
Gelukkig kunt u een aantal acties ondernemen die het huidverouderingsproces zullen vertragen. Wat u nodig heeft is deskundig advies, afgestemd op uw huid. Kies voor de juiste behandelingen en de juiste producten voor thuisgebruik en u zult uw doel behalen.

Kies voor goed advies
Het probleem met huidverzorging is dat veel mensen zich verkeerd laten adviseren. Veel mensen proberen geld te besparen door een goedkope crème te kopen bij de drogist. Het probleem met deze producten is dat de werkstoffen erg laag zijn en deze uw huid niet diep genoeg binnenkomen. Ook zitten ze vaak vol met stoffen die uw huid juist afsluiten, waardoor het niet/nauwelijks effect geeft.

Daarnaast wordt er bij de drogist meestal niet naar uw  huid gekeken. Wij zien het vaak voorbij komen dat er producten worden gebruikt die niet bij het huidtype passen. 
 
Het gevolg is dat de crème snel op is, uw gezicht onvoldoende gevoed en beschermd is en u onnodig meer geld uitgeeft aan uw gezichtsverzorging.
 
Wij kunnen u helpen
Bij Touch of Beauty geven wij deskundig advies en werken wij met die juiste behandelingen en producten. Onze producten bereiken namelijk de diepere huidlagen, waar de problemen van huidveroudering zich vormen. De hooggedoseerde werkstoffen in de producten herstellen de schade in uw huid op een zeer effectieve manier, waardoor wij resultaat gericht kunnen werken. 

Deze mooie resultaten zien wij terug bij onze klanten waarbij wij op huidverjonging werken. Wij maken van tevoren altijd een foto van uw huid met ons huidanalyse-apparaat. Na ongeveer een halfjaar maken wij weer een foto, waarop de resultaten duidelijk te zien zijn! 
 
Dus wilt u :
 

  • zichtbaar minder rimpels
  • een stevige en strakke huid
  • een zichtbaar jongere huid