Vette huid en acne

Tijdens de puberteit hebben veel mensen last van een onzuivere huid. Dit komt doordat de huid dan overmatig talg afscheid. Maar er zijn meerdere invloeden die een rol spelen, zoals bacteriën, verhoorning van de poriën, stress en verkeerde voeding. Een onzuivere huid kan dus ook op latere leeftijd een rol spelen.

De kenmerken van een vette huid

  • de huid glanst
  • de poriën zijn groot en zichtbaar
  • mee-eters en puistjes

Herkent u deze kenmerken bij uzelf? Wilt u er vanaf? Dat kan!
Wat u nodig heeft is een behandelplan om het resultaat te bereiken wat u zoekt.
De combinatie van een zuiverende, ontstekingswerende en verzachtende behandelingen met de juiste verzorging voor thuis zullen hiervoor gaan zorgen.

Stop met het gebruik van verkeerde producten
In veel cosmetische producten zitten stoffen verwerkt die de huid juist afsluiten. Zeker bij onzuivere huiden vormt dit een probleem, omdat het ‘vuil’ de huid niet uit kan en daardoor de huid alleen maar meer verstopt gaat raken.

Daarnaast wordt bij producten voor de vettere huidtypes de hydratatie vaak weggelaten, terwijl ook deze huidtypes vocht nodig hebben. Een goed gehydrateerde huid zorgt voor een betere algehele huidconditie.

Bij ernstigere gevallen, zoals acne, worden er zelfs middelen als antibiotica of roaccutane ingezet. Deze middelen worden ingezet om ‘snel’ van het probleem af te komen. Hierbij wordt er niet gekeken naar de andere negatieve gevolgen die het voor uw huid kan hebben op korte of lange termijn, zoals bijvoorbeeld het ontstaan van ongewenste pigmentatie en sterke uitdroging.

Uiteindelijk komt het probleem vaak weer terug, waardoor er onnodige schade is aangericht aan de huid.

Wij kunnen u helpen
Bij Touch of Beauty helpen wij u graag met het opzetten van een behandelplan. U bent niet de enige met dit probleem en wij krijgen dan ook regelmatig te maken met klanten die hetzelfde probleem ervaren. Met diezelfde klanten hebben wij al mooie resultaten kunnen behalen!

Wij behandelen met de producten van Clephar Dermatocosmetica waarmee wij doeltreffende oplossingen bieden voor een olierijke huid met onzuiverheden. De werkstoffen zijn zeer effectief maar niet agressief voor de huid. Tal van hydraterende en beschermende actieve werkstoffen reguleren de talgproductie, herstellen het bacterieel evenwicht op uw huid en doen een onregelmatig huidprofiel verdwijnen

Dus wilt u :

  • een schone, egale huid
  • zichtbaar minder ontstekingen

Het behandelprogramma acne wordt veelal vergoed door uw zorgverzekeraar informeer bij uw verzekering  naar de polisvoorwaarden. Vraag ons naar de mogelijkheden.