Voetverzorging en pedicure

Ziet u ze weleens, van die voeten waar de kloven in staan? Dit wil natuurlijk niemand. De voeten krijgen veel te verduren en vragen daarom ook om verzorging. In de zomer wilt u tenslotte verzorgde voeten in de sandalen.

Heeft u last van:
- droge voeten
- eelt en/of kloven
- ingegroeide teennagels
- vermoeide benen/voeten
- lastig lakken van uw eigen teennagels

Dit hoeft niet langer!
Bij Touch of Beauty helpen wij u graag van uw klachten af en zorgen wij voor mooi verzorgde voeten.

Stop met het verkeerd knippen en vijlen
Vaak wordt de fout gemaakt dat de nagels te kort worden geknipt. Als de nagels weer gaan groeien kunnen ze in de huid gaan irriteren en dit kan zeer vervelend zijn.

Ook heeft het geen nut om het eelt te vaak weg te vijlen. Door plaatselijke druk of wrijving ontstaat dit eelt als een beschermlaag. Als u deze eeltlaag weghaalt kunnen daar pijnlijke plekken gaan ontstaan. Een dun laagje eelt op de voeten is heel normaal. Hoe meer u weghaalt hoe meer eelt ervoor terugkomt.

Wij kunnen u helpen
Met onze voetverzorgende behandelingen zullen uw voeten weer zacht voelen en er netjes uitzien. Wij geven u graag advies over hoe de voeten thuis te verzorgen en zo mooie voeten te behouden.

Gaat u op vakantie? Of u nu een strand vakantie houd of een actieve wandel of fiets vakantie, met de CND shellac profiteert u de hele vakantie van mooi gelakte nagels zonder beschadiging.

Voor het verzorgen van de voeten kunt u kiezen uit de volgende opties:

Voetverzorging 30 minuten
Basis voetverzorging: het knippen van de nagels en het verwijderen van velletjes en een laagje eelt met  afsluitend een voedende crème
Voetverzorging 45 minuten
Basis voetverzoring + voor voeten die meer eelt bevatten of eventueel met lakken van de teennagels.  
Voetverzorging 60 minuten
Voor voeten die vrij veel eelt bevatten of ingegroeide nagels, eventueel met ruimte voor lakken
Pedicure 60 minuten
Als er sprake is van likdoorns of als het eelt gesneden moet worden. Inclusief het knippen van de nagels etc.
Shellac voetverzorging
Basis voetverzorging met het lakken van de nagels met de CND Shellac. Deze lak beschadigd op de teennagels niet!
Cryo Relax
Het scrubben, masseren en verzorgen van de voeten en onderbenen, speciaal voor vermoeide benen. Kan incl. of excl. de voetverzorging.

Voor een overzicht van de prijzen kunt u kijken in onze prijslijst. U kunt direct een afspraak online inplannen. Heeft u vragen over welke voetbehandeling bij u past? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of mail naar info@touch-of-beauty.info