Onze aanpak

Onze aanpak

Het begin van een duurzame huidverbetering

1.

We starten met een kennismakingsgesprek

Wanneer je een afspraak bij ons maakt, volgt er eerst een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek willen we jou leren kennen en jij ons waarschijnlijk ook. We bespreken welke huidverbetering jij wenst en/of met welke eventuele huidproblemen jij kampt. Daarnaast leggen we ons concept en de behandelingen verder uit.

2.

Daarna analyseren we jouw huid met een speciale huidscan

Met onze huidanalyse-apparatuur brengen we jouw huid en eventuele huidschade duidelijk in beeld. Met deze scan kunnen wij onze behandeling en producten persoonlijk op jouw type huid aanpassen.

3.

Vervolgens stellen we jouw eigen huidplan op

Het huiddoel, producten, afspraken, evaluaties en persoonlijke notities worden opgenomen in jouw eigen huidpaspoort. We doen dit altijd voor een half jaar of heel jaar. Op deze manier zijn wij en jijzelf altijd op de hoogte van het huidtraject.

4.

Je ontvangt hierbij een persoonlijk huidpaspoort

Het huiddoel, producten, afspraken, evaluaties en persoonlijke notities worden opgenomen in jouw eigen huidpaspoort. We doen dit altijd voor een half jaar of heel jaar. Op deze manier zijn wij en jijzelf altijd op de hoogte van het huidtraject.

5.

Wij werken samen naar een stralend huidresultaat met onze intensieve treatments

Elk huidtraject wordt ingericht op basis van jouw beoogde huiddoel en de bijpassende treatment. Om ervoor te zorgen dat wij samen werken naar het beste resultaat, is regelmatig een intensieve behandeling noodzakelijk. Dit geeft de huid namelijk een dusdanige boost van vocht, vitaminen en mineralen. Hierbij werken wij met de beste dermatocosmetische producten en technieken die ons merk Clephar te bieden heeft.

De bepaalde tijd van een treatment is afhankelijk van het beoogde huiddoel en de intensiteit van de behandeling en de producten die stapsgewijs worden toegepast om het gewenste resultaat te bereiken. Tijdens onze treatments kun ook extra behandelingen en producten bijboeken zoals een bindweefselmassage, decolleté of oogzone behandeling. Het gehele overzicht vind je in onze boekingsmodule. 

+

We doen het samen !

Om een goed huidresultaat te krijgen én te behouden, is het heel belangrijk dat we de behandelingen samen doen. Naast het traject in ons instituut is het van belang dat jij jouw huid thuis ook goed behandelt. Wij vragen jou daarom ook om de thuisproducten die wij je adviseren dagelijks te gebruiken en om daarnaast onze adviezen goed op te volgen. Zo werken wij samen naar het beste resultaat van jouw huid!

Onze merken
& hun kracht

Wij werken met het farmaceutische merk Clephar dermatocosmetica. Het unieke aan dermatocosmetica is dat deze transportsystemen bevatten die de actieve werkstoffen naar de diepere huidlagen transporteren. Daardoor wordt langdurige en duurzame huidverbetering van binnenuit gerealiseerd. Dit in tegenstelling tot reguliere cosmetica, waarbij ingrediënten niet verder komen tot de bovenste huidlagen en slechts een tijdelijk effect creëren. Daarnaast werken wij ook met het unieke make-upmerk RJ. Deze producten zijn verrijkt met huidverbeterende ingrediënten om de huid ook op deze wijze te voeden, hydrateren en revitaliseren. Alle producten zijn dierproefvrij en vrij van parabenen, propyleen glycol en parfum.