Over ons

Jouw huid is onze passie

Het begon allemaal in 2015…

Het begon allemaal in 2015… Het jaar waarin we besloten om over te stappen op Clephar Dermatocosmetica. We hadden toen al jaren vol schoonheidsbehandelingen, manicure en pedicure met verschillende cosmeticamerken achter de rug. Begrijp me zeker niet verkeerd, dat waren zéér mooie jaren. Maar mijn handen blijven altijd jeuken. Als zelfstandig ondernemer wil je jezelf voortdurend ontwikkelen en leg je de lat heel hoog. Ik hou van perfectie en uitdaging. Ik wil het in mijn salon voor iedereen goed doen. Ik wil meer diepgaand meedenken bij huidproblemen en samen tot een echt resultaat komen. Met de switch van een reguliere beauty salon naar skin professionals instituut kwam ik erachter dat mijn werkelijke passie veel beter tot zijn recht komt. Huidverbeterend en resultaatgericht handelen, waarbij we samen werken aan een mooie en gezonde huid. Daar krijg ik (én hopelijk jij als klant) echt een voldaan gevoel van.

Inmiddels jaren verder, hebben we al veel klanten kunnen helpen met onze Clephar behandelingen en de producten die écht iets toevoegen. Het is zo ontzettend fijn om de reacties van alle klanten te zien, wanneer ze merken dat de huid verbetert en een pure gezonde uitstraling krijgt. Al die reacties, onze passie en het streven naar de beste huid, heeft ervoor gezorgd dat we weer een stap verder gaan in onze visie. Wat deze visie is? Het aanbieden van een totaalconcept met huidverbetering als basis en als extra services pedicure en manicure. Middels een nieuw huidanalyse-systeem kunnen we ons nóg beter gaan verdiepen in jouw huid, waarbij onze behandelingen en het productadvies perfect zal matchen. Tijdens een intakegesprek stellen we samen jouw doel vast en maken we een huidplan. Daarna krijg je ook een echt ‘huidpaspoort’, waarin we alle belangrijke zaken noteren.

Natuurlijk is een volgende stap zetten uitdagend en spannend. Het vertrouwen van onze klant staat ook altijd voorop. En dat laat ons juist die stap zetten. We kunnen namelijk zoveel moois met je huid doen. Wij gunnen dat iedereen! Jouw huid is nu eenmaal onze passie.

With a touch of love,

Suzan

Wij zijn Touch of Beauty

Al 20 jaar ervaren Skin Professionals

Want wie zijn wij nu eigenlijk en waar staan wij voor? Touch of Beauty Skin Professionals is een instituut dat professionele behandelingen en huidadviezen geeft met als resultaat een mooie, gezonde en stralende huid. Wij geloven dat als je diepgaand en vol vertrouwen met elkaar samenwerkt, je zoveel moois kunt bereiken als het gaat om een gezonde huid.

Ons team bestaat uit deskundige huidspecialisten met jarenlange ervaring. Wij zijn allemaal intensief opgeleid om jouw huidconditie duurzaam te verbeteren. Onze kennis zetten wij graag in om stralende resultaten te behalen. Huidveroudering, pigmentvlekken, couperose, acné, huidoneffenheden en overbeharing zijn voorbeelden van huiduitdagingen waarbij wij samen met de klant streven naar een duurzame verbetering. Als jij tevreden en vol zelfvertrouwen de deur uitloopt en vervolgens met een fijn gevoel ook weer terugkomt, dan zijn wij gelukkig. Want daar gaat het ons om, het opbouwen van een hechte band met jou en jouw huid. 

Op onze website vertellen we je alles over ons concept en onze behandelingen. We nemen je letterlijk mee in de wereld van huidverbetering. Als je daarna nog vragen hebt, neem dan zeker contact op. Wij staan altijd voor je klaar.

Touch of Beauty Leiderdorp

Onze huidspecialisten

Suzan Mulder

Eigenaresse en Skin Professional

 • Gediplomeerd schoonheidsspecialiste
 • Gecertificeerd pedicure
 • Clephar Skin Professional
 • Adena IPL Expert

Heeft een passie voor: Haar vak, lekker uiteten gaan en lezen.

Is gespecialiseerd in: Huidverbetering,  bindweefselmassage, wenkbrauw behandelingen en permanente make-up .

Werkt op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag.

 

Vicky Janssen

Skin Professional

 • Gediplomeerd schoonheidsspecialiste
 • Gediplomeerd in cosmetische hand- en voetverzorging
 • Clephar Skin Professional
 • Adena IPL Expert

Heeft een passie voor: Lekker eten, wellness activiteiten, yoga en reizen.

Is gespecialiseerd in: Acne, wenkbrauw behandelingen en bindweefselmassage.

Werkt op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Jasmine v/d Born

Skin Professional

 • Gediplomeerd schoonheidsspecialiste
 • Gediplomeerd (medisch) pedicure en cosmetische hand- en voetverzorging
 • Clephar Skin Professional

Heeft een passie voor: Muziek, zingen en lezen.

Is gespecialiseerd in: Medisch Pedicure, Lichaamsmassages en manicure/gellak.

Werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.