Specialisaties

Specialisaties

Wat behandelen wij allemaal?

Wij analyseren altijd eerst de conditie van jouw huid om zo te bepalen welk behandelingstraject hier het beste op aansluit. Onze behandelingen richten wij in op basis van veelvoorkomende huidproblemen. In combinatie met jouw huiddoel en je persoonlijke huidplan focussen wij ons zo volledig op jouw huidverbetering. We geven je daarom graag meer inzicht in onze specialisaties.

Download nu het Touch of Beauty Magazine

Wil je uitgebreide informatie ontvangen over ons traject en de behandelingen?
Overbeharing
‘‘ Ik heb haargroei op lichaamsplekken waar ik heel erg graag van af wil. ’’

Ongewenste en storende haargroei op het gezicht en lichaam kan zowel bij mannen als vrouwen voorkomen, jong en oud. Overbeharing kan worden behandeld met speciale huidtherapie.


Onze behandeling

Om definitief van jouw ongewenste haargroei af te komen, behandelen wij je haren met een IPL-apparaat. Dit apparaat werkt met een sterke lichtbundel die doordringt tot de haarwortel. Deze wordt uiteindelijk vernietigd in de kern van het haarzakje door de hitte.

Afhankelijk van jouw haarkleur en de zone zijn er gemiddeld zes á tien behandelingen nodig om een gewenst resultaat te behalen.

Permanente make-up
‘‘ Door mijn lichte wenkbrauw haren voel ik mij vaak onzeker en kaal in het gezicht. ’’

Suzan is gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Zij behandelt volgens de hygiëne richtlijnen van de GGD. Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen of ogen te accentueren en/of te corrigeren. Afhankelijk van het huidtype en invloeden van buitenaf blijft de make-up gemiddeld 2 jaar zichtbaar. Ons advies is de make-up jaarlijks bij te werken om vervagen te voorkomen.


Onze behandeling

Wenkbrauwen
Vooraf aan de behandeling volgt een uitgebreide intake, uitleg en advies over de nazorg. Samen bepalen we de kleur en de gewenste vorm afgestemd op de contouren van het gezicht. Daarna wordt de vorm als een schaduweffect of met hairstrokes op de huid gepigmenteerd.

Eyeliner
De ogen worden mooi geaccentueerd door het aanbrengen van een permanente eyeliner. Vooraf bekijken we samen de mogelijkheden en verschillende diktes en kleuren voordat de eyeliners gepigmenteerd worden op de huid.